Lov med massa kakor!

Äntligen lov och snart är det jul och fyfan vad mycket kakor jag ska äta och vi ska julbaka imorgon eller nåt och det kommer bli så gott så det inte e sant! Det enda jag tänker på är kakor kakor kakor! Fy fan asså måste nog gå ut o köpa lite kakor nu för att orka med den här dagen! Så jag ska dra mig vidare nu mina kära bananer. Puss o kram mina bananer! Vi hörs och ses.

MÅSTE HA!

Jag börjar känna mig dålig!! Har inte ätit kaka på hela dagen och jag börjar skaka. Måste ha en kaka nuuuu!! Så nu ska jag dra ut i kylan på jakt efter en affär som har goda kakor för jag måste få i mig kakor varje dag! Vi hörs och ses och fortsätt kolla in bloggen för inom den närmaste tiden kommer jag lägga upp kakrecept men innan jag lägger upp några recept måste jag själv baka enligt recepten för att vara säker på att jag lägger upp bra recept. Vi kan säga så här: Varje tisdag lägger jag upp ett recept. Puss o kram!

Win!

Hejsan mina bananer. Kladdkakan var väldigt lyckad, den var riktigt god och det var flera som åt av den. Vi hade det mysigt där inne med fika och jul musik och så hade vi en tipsrunda som jag och Robbe och KG Fick alla rätt i (13/13) och vi vann en bok som heter våga och vi har bestämt att jag Mille ska ta hem boken och läsa sen om någon av dem vill läsa den så får de ta den när jag e klar. Så lyckad dag blev det och vi är glada o goa som vanligt. Puss o kram mina kära bananer.

Robbe is back!

Tjenare mina kära bananer idag så är robbe tillbaka i skolan och han e väldigt nöjd över min kladdkaka så om nån timme ska vi sitta och fika och käka upp våran kladdkaka. KG som är med i vårat företag har köpt julmust som kommer sitta gott med kladdkakan fast det skulle vara bättre med KGs kaffe. Men men så här är det så vi nöjer oss med julmust. Puss o kram mina kära bananer vi hörs och ses.

Bak klar!

Tjena mina kära bananer det gick bra och baka och kladdkakan ser väldigt bra ut och smakade en liten bit och den är god :D Så imorgon ska jag ta med den till skolan så får de i klassen smaka och njuta för den e gooood =) Så mina kära bananer, jag höll det jag lova, jag bloggade idag och jag lägger upp en bild när jag tar ut kladdkakan =) Puss o kram mina kära bananer =)

Bak på g.

Tjena mina kära bananer. Håller på att baka nu. Blev lite senare än jag trodde för robbe är sjuk så jag och en annan Robin och hans kära flickvän bakar istället. Det här e grova grejer =) Det ser riktigt bra ut. Håll utkik lite senare efter bilder. Puss o kram mina bananer ska fortsätta baka nu.

Torsdaaaaag!

Tjenare alla mina kära bananer. Idag så är det torsdag och vi ska baka. Kladdkaka är dagens specialitet. Vi låter er veta lite senare hur det gick och vi lägger upp en bild på våran kladdkaka och om vi känner oss generösa så kanske vi lägger upp bilder på oss bredvid våran goda kladdkaka. Det kommer bli väldigt nice kära du. Så glöm inte att kolla in våran blogg lite senare idag. Ungefär vid sju eller så. Vi hörs och ses mina kära bananer.

Mindre bananer mera kakor och trumpeter.

Lucia igår men idag har vi Lucia i skolan. Lucia står mycket för lussebullar men vi kör inte med bullar utan vi kör med kakor. Så vi har våra egna lussekakor som är bara till oss och ingen annan. Vip kommer få om det blir många besökare på denna lilla blogg. På torsdag kommer det upp lite bilder när vi bakar och vi har bestämt oss för att baka kladdkaka med lite glass och grädde vid sidan om och självklart ska vi ha kaffe också vid sidan om. Så här vi sitter vi, helt trötta efter helgen och helt sugna på kakor så det har blivit dags och kila ner till kiosken här i skolan och köpa lite pepparkakor. Så ha en bra dag med mycket kakor och hela faderuttan vilket är vårt egna ord. peace love understanding och massa kakor.

Bananerna är igång!

Nu är bananerna igång och vi hade tänkt oss att laga något gott. Vi börjar med kyckling och stekt potatis med lite kakor i och till efterrätt hade vi tänkt oss lite bananasplitt med kaksmulor på toppen och kaffe vid sidan om. Vi känner oss glada så vi drar nog till med mer kakor och doppar dem i kaffet. Mina kära bananer som läsar detta och tänker fan vad gott med kakor, hör av er till oss för vi vill alltid baka kakor. Nästa fredag t.ex. så har vi knyt grej i skolan så på torsdagen innan ska vi vara hemma hos mig och baka kakor och just nu om ni vill veta så äter vi pepparkakor och tänker på varför folk vill dö när det finns kakor i världen. puss o kram mina kära bananer vi hörs nån annan gång med lite kakor.

Kakor fyfan!

Tjenare alla bananer det e Mille o Robbe här som sitter o ska skriva om kakor. Kakor är så jävla gott speciellt när man äter det tillsammans med kaffe vid sidan om. Alla kakor är goda: pepperkaka, toscakaka ja du min kära banan. Allt som är en kaka gillar vi att äta och det e inte så att vi bara gillar kakor för att det e gott utan vi har respekt för kakor och dom ger oss energi att klara livet bra och orkar leva helt enkelt. För vem vill dö när det finns kakor.

RSS 2.0